Lite roligt.

Mejeriet Milko har blivit anmälda hos Konsumentombudsmannen.
Det är med andra ord ett mejeri som blivit KO-anmälda.

Humor.

Halv tio hos Pelle.

Halv tio söndag kväll och jag får in inbjudan till att komma och provsmaka hemgjord korv.

Det händer inte varje dag.

Fråga.

Har jag för många skjortor eller för få galgar?

Färgat glas och ofärgat glas.

Ska det vara så himla svårt. Det finns en behållare för färgat glas och alldels bredvid finns det en för ofärgat glas. Du står där med den färgade flaskan i handen. Vad gör du?

Hur kommer det sig att det alltid ligger flaskor i fel i behållare? Är människor dumma i huvudet? Vill man göra miljörevolt? Eller är flaskan precis urdrucken när den slängs så att allt kan skyllas på fylla?

www.frosting.se

Och plötsligt var vi 13!

Ulrika Schenström.

Bra eller dåligt?

Ja jag vet att det heter Bra eller DÅLIG, men jag vill inte bli för personlig och väljer att se kvinnan som en institution.

Nå. Bra eller dåligt? Ulrica alltså, inte min institutionering.
Äh, ni förstår.

Jonas på pimepltävling

Idag var det dag för en comeback. Stora delar av min ungdoms vintrar ägnades åt pimpeltävlingar. Men sedan cirka tre år tillbaka har det blivit dåligt med det. Idag bestämde jag mig för att komma ut i "hetluften" igen.

Vissa förvånade blickar mötte mig när jag anlände till platsen. För att göra en lång historia kort. Jag visade vart skåpet skulle då. Tyngsta påsen med fisk var min och vägde 15,6 kilo. Antagligen det bästa fisket jag haft på en tävling.

15,6 kilo säger inte kanske inte så mycket för alla. Men om jag istället säger att det rör sig om cirka 500 abborrar på fyra timmar börjar folk att förstå. Men när jag berättar det här för vissa förstår de ändå inte. 500 fiskar. Det är ju omöjligt.

Jag kan inte riktigt förklara heller. Men det ligger tusentals timmars träning bakom. Jag antar att det förklarar något.

De betalar tillbaka

- Vi ska fira med Jack Daniels

Just det kan man läsa på aftonbladet.se nu. En stor rubrik som gör att Jack Daniels gnuggar händerna och inte ångrar beslutet att sponsra H.E.A.T.

Här står bandet och ger sprittillverkaren gratisreklam på en av sveriges mest besökt hemsidor. (Kanske den mest besökta?) Att aftonbladet.se ger denna gratisreklam är kanske lite oväntat, men i samma andetag ger det rockkänsla över ett band som egentligen är rock men gör något så orockigt som att delta i Melodifestivalen för att bli uppmärksammade. 

Förresten, någon har kanske sett mina Jack Daniels-svettarmband och min Jack Daniels tygkasse? Jag tackar H.E.A.T för dem.


Där satt den H.E.A.T

Jag säger grattis!
Nu förväntar jag mig att Ronnie fixar plåtar åt mig till finalen.

Kontrast.

En spröd flicka född -92 mot fem killar som pimplar öl i green room.
Nu håller vi på H.E.A.T

Plötsligt minns varför jag inte tittar på Melodifestivalen.

Tack för påminnelsen Markoolio.

H.E.A.T

Ja för fan! Det där gjorde det bra.

Jag har alltså festat med basisten och trummisen. En dag kanske det faktiskt är något att skryta med.
Ikväll dricker jag dock mjölk.

Jennifer Brown får mig att tänka på Seinfeld ...

... och Elaine.

Jada jada jada ...

Lasse Lindh.

Jag vet inte om Lasse Lindh har myrorna i byxorn eller inte. Men det känns nästan som att han befinner sig på Sundsvalls kårhus dansgolv och fuldansar. Och det är ju i och för sig inte fel.

Lasse har har ju förresten anknytning till Sundsvall och har gått gymnasiet här. Kanske han lärt sig sina moves på Kårhuset ändå. Han har förresten kommit med citatet: "Jag har hånglat på Oscar som alla andra".

Han får därför en halv röst.

Datorn, melodifestivalen och jag.

Bara för att visa prov på min mobilitet som finns med min nya datorn sitter jag nu i soffan framför Melodifestivaleln och bloggar.

Lili och Sussie inledde. Hmm, ibland känns det som att 80-talet var bättre. Jag kompenserar med att öppna en Ben & Jerrys.


Tillbaka med ny dator!

I'm back!

Min dator var döende. Helt klart.
Men nu sitter jag här med en ny glänsande bärbar dator. Förhoppningsvis kommer det här göra bloggskrivandet betydligt enklare när dator inte är så himla dum mot mig.

Ge en röst.

Ikväll är det Melodifestivalen. Kanske inte min favorittillställning, men ikväll är det intressant.
Jag har fått uppmaningen att be er läsare att lägga en röst på gruppen H.E.A.T.

Så här är det. Min vän Ronnie har en bror och han råkar vara basist i det här bandet. Och när basisten Jimmy vid några tillfällen besökt Sundsvall och festat med mig och Ronnie är det ganska självklart att jag kommer lägga mitt livs första Melodifestivalröst ikväll!


Ronnie och Jimmy vid en tillställning under studenttiden.

ICA-kassörskan

Igår var jag och handlade. I kassakön stod en äldre kvinna framför mig. När kassörskan skannar bröd som kvinnan köpt frågar kvinnan helt enkelt om det inte var 10 % rabatt på brödet.

För det första. 10 % på ett bröd som kostar 9 kr är inga större summor.

Kassörskan blir förvirrad och vet inte vad som gäller och vad gör hon. Jo hon plockar fram miniräknaren. Hon ska helt enkelt räkna ut vad 10 % är av 9 kr. Det tar en stund innan kvinnan säger att det inte är mycket att orda om för hennes del, det är ju bara en krona.

Just där insåg jag att jag gjort fel. Jag skulle inte jobba på reklambyrå. Jag skulle fortsatt min lärarkarriär. Jag skulle hjälpt kassörskor att räkna procent.

Jag skulle gjort världen lite bättre.

Om du fortfarande sitter och funderar vad 10 % är av 9 kr så bör du nog sluta läsa den här bloggen.

Jag vet inte hur trickfilmat det är.

Men lite häftigt är det allt.


RSS 2.0