Den ljuva svärmorsdrömmen. Del 2.

Jo jag vill säga några ord till om det här med svärmorsdröm innan jag lägger ner det.

Någon i har lagt in en kommentar på mitt föregående inlägg gällande detta ämne och tyckt att jag borde skaffa "bad boy-poäng". Men hallå... Hur skulle jag göra det? Gå mot röd gubbe? Använda metallbestick i min teflonstekpanna eller kasta skräp på backen?

Gå mot röd gubbe kan faktiskt leda till fysisk smärta för mig att använda mettalbestick i pannan skulle göra alltför ont psykiskt då jag älskar min stekpanna. Och kasta skräp på backen? Nä, jag hatar människor som skräpar ner och det finns alldeles för många redan nu som hatar sig själv så jag lägger ner det.

Nä, jag lägger ner hela bad boy-grejen tror jag... Innan jag ens börjat.
Och alla mödrar kan andas ut igen...

Stekhäll...

Jag får ursäkta att det inte blev något skrivet igår. Men efter vissa klagomål är jag åter tillbaks. Håll till godo av följande rader...

Idag har jag lekt modell. Eller nåt sånt. Fotad har jag blivit i alla fall. Igen. Alltid är det nåt. Men nu var det för ett skolarbete och några vänner behövde hjälp och då är man ju där och ställer upp. De utformar i alla fall en kampanj för mindre drickande under nollningen på Halmstads högskola. Nu skulle jag och några andra sitta och spela TP och ha trevligt på den ena bilden och på den andra skulle jag själv vara på väg ut genom dörren samtidigt som jag nöjt stoppar ner en förpackning kondomer i bakfickan. Mycket tjusigt! Knappast. Jag tror inte ens jag vill se de bilderna.

Det lustiga (läs olustiga) var att jag skulle ta bilderna på skolan, men så helt plötsligt tyckte de att vi kunde ta dem hemma hos mig istället. Så de frågade om det gick bra. Och är det nåt jag inte gillar så är det att släppa in folk när jag inte är beredd på det. Personligt varumärke pratar vi en del om inom mitt plugg. En del av mitt varumärke är att vara ordningsam. Däri ingår att alltid ha städat hemma, i alla fall när det folk hos mig. Och när man bara lämnat lägenheten så där på morgonen för att gå och jobba är det ju inte alltid så, men jag hade i alla fall ganska bra städat, vilket jag ju iofs brukar ha så jag tror att mitt varumärke fortfarande står ganska högt i kurs.

Men vad kan vi då lära oss av detta? Jo, ge fan i att våldsgästa mig!:)

Idag kom jag på vad jag ska önska mig när jag fyller år... En stekhäll så klart. En sån där stor som man kan woka och steka allt möjligt roligt på. Beställde en wok idag på stan och beundrade denna underbara skapelse till tillagningsredskap. Tänk att bara vräka på en massa smaskigheter och ha såna där häftiga stekskrapor och göra underbara rätter. Det vore nåt det! Så tänk på det nästa gång jag fyller år.


image4
När jag ändå pratat så mycket om mat här på slutet så tar jag också och avslutar med en bild på lite hemlagad mat. Jag menar, mat är ju ändå det enda roliga här i livet.Pastor Svedin

Ett sånt väder! Jag som skulle på giffarna ikväll! Men det fick vara, men nu leder de med 2-0 i alla fall. Härliga tider!

Det här med att skaffa blogg var ju väldigt dumt. Helt plötsligt så händer det inget längre. Vad tusan har jag gjort idag t.ex.

Jag skulle kunna berätta att jag har jobbat en kort stund innan jag åt en underbar lunch tillsammans med Jonas och att jag därefter gick och handlade med Cecilia. Dessutom skulle jag kunna berätta att jag vid kvällens löppass för första gången kände mig frisk och att jag kunde ta i på riktigt. Men det här är ju egentligen väldigt tråkigt vetande för er. Så jag struntar i att berätta det;)

Istället kan jag infoga en bild från helgens jazzande.
image3
Vad kan vi då lära av denna bild? Jo att människor som är berusade verkar få en stark tanke när de ser en slips: "Den ska jag dra i!". Jag vet inte varför, men roligt verkar det vara. Detta får till resultat att, ja slipsen är sne, men det bjuder jag på.

Men vän Pelle hävdar att jag ser ut som en frikyrkopräst. Kanske...

Jag kan föresten berätta att jag igår fick höra genom en annan vän att han träffat en tjej som hävdade att jag var en svärmorsdröm. Jag tror jag ska börja föra statistik på hur ofta jag får höra det. Det börjar i alla fall bli väääldigt ofta. Frågan är egentligen hur positivt det är... Och vad utmärker EGENTLIGEN en svärmorsdröm? Och varför får aldrig tjejer utmärkelsen svärmorsdröm?

Som sagt, det är en galen värld...


Blommor och älgar!

Hemma igen! Näst sista innebandyträningen är slut. Och här sitter jag, lite trött och som vanligt lite blåslagen om benen.

Idag har jag föresten köpt två nya tavlor! Det här har fått till följd att jag nu har sex tavlor lägenheten. En av dem föreställer så klart Matforsbron, jag menar; vem har inte matforsbron hemma på sin vägg? Men de övriga fem tavlorna föreställer blommor. Det här måste ju innebär att jag gillar blommor. Frågan jag då ställer mig är följdaktligen: Gillar jag blommor? Intressant!

Så här med eftertanke kan man kanske tycka att det är aningen, låt oss säga feminint och kanske aningen ovanligt i en ungkarlslya på 22kvm. Men va fan! Jag får kontra med att jag skjutit nio älgar istället för att späda på min manlighet. Om det nu är något man vill späda på =)

Sov gott mitt folk!

Från Förrådet ser man allt...

Jag vill haka på det här Förrådet-spåret lite till bara. När jag sitter här vid min dator ser jag många människor passera på Dalgatan utanför. Igår ser jag ett par sitta i en bil utanför. Helt plötsligt dyker mannen ner med hela huvudet i kvinnans urringning och "går lös" och hon sitter bara där och ser nöjd ut. Med fasa står jag där och undrar vad som egentligen händer. Men då kommer den som de ska hämta. Tur det!
Förstår inte folk att jag ser allt från mitt lilla rum? Ja se människor...

Men jag ska i alla fall låta er njuta av några härliga videos!

Under kategorin: Det är alltid killen med mustach och pilotbrillor som är häftigast.
Förövrigt har denna video förgyllt många förfester för mig och Ronnie. Mycket rolig!
http://youtube.com/watch?v=OyWFa7L4s-0

Under kategorin: Kom låt oss gör en video, men billig ska den vara!
Men, vad man ska säga; killen är ju snygg! Eller? Tack för denna Lisette.
http://youtube.com/watch?v=KUd-EWJ3Vrc

Under kategorin: Låt oss göra en väldigt konstig video till en väldigt bra låt.
Inga kommentarer.
http://youtube.com/watch?v=Gz4TDrE67mI

Till sist ger jag alla ni kvinnliga läsare av denna blogg en liten bubblare som ni kan mysa(?) till! Tack för denna Lina.
http://youtube.com/watch?v=Xk8Yo4pzhWs


Lev väl mina vänner!
 

Detta underbara Förråd...

Min lägenhet är inte stor. Men jag trivs här. Det är så där lagom långt till allt. Men framförallt så är det trevligt med mycket folk i samma situation runtomkring.

Igår var det fest....som vanligt. En riktigt trevlig förfest övergick till en utgång på stadshuset. Där var det väl också helt ok. Men, jag är ju så fascinerad av att "bevaka" hur andra människor uppträder. Och igår var det verkligen julafton. En underbar föreställning i hur man saknar taktkänsla (och då pratar vi inte om dansandet), eller man kanske snarare saknar en känsla för att känna av stämningen.

Så där står man, så uppslukad av andra att man nästan glömmer bort att man finns själv. Det var nästan irriterande, ja rentav frustrerande men framförallt var det väldigt komiskt. Haha, ja det är roligt nästan jämt. 

Det finns något annat som är roligt med ett område med närmare 300 studentlägenheter. DAGEN EFTER!
Idag lyckades jag se två stycken, en som kom hem och en som gick på morgonkvisten. Tydligen hade de varit på någon form av nattligt äventyr. Så här ser man ju genast sitt tillfälle. Man måste helt enkelt få ögonkontakt med personen i fråga. När man väl få det ska man le, men inte le på vilket sätt som helst utan med det där; jag-vet-nog vad-du-gjort-leendet, det brukar genera i att personen snabbt sänker blicken mot backen och ökar takten på stegen. Mycket roligt!

Ja vi studenter är ett enda pack. Dekadens dekadens! Men roligt är det!

Tjing!

Jaha, så var man här...

Att man inte kan vara starkare som människa. Man ska alltid hänga med i svängarna på ett eller annat sätt. I och för sig är jag nu väääldigt sen med att börja blogga, men nu är det i alla fall gjort. Och varför inte? Skriva är ju roligt!

Så vad ska nu denna så kallade blogg handla om? Ja, säg det. Tankar i Förrådet var det ja. Björn Afzelius skrev en gång en låt som heter Tankar i Havanna. Låten i sig är väl kanske inte den bästa som gjort, men titeln är bra. Jag snor den helt enkelt. Fast tankarna kommer nu från det studentbostadsområde där jag lever och verkar. Och i själva verket är ju inte min lägenhet större än ett vanligt förråd heller.

Men klaga är ju alltid roligt, så det är kanske det jag ska roa mig i denna blogg.
Förövrigt tycker jag inte om ordet... "Blogg". Så jäkla poppigt, typ...eller nåt.

Nä som den gode Björn skulle ha sagt:
"Jag tänker på hur vi har det därhemma."

image2
Ja det här ska då föreställa mig.
Klockan är 04.00 en söndagsmorgon.
I bakgrunden skymtar man mitt hem.

RSS 2.0