Det började bra

Mat är gott! Ja jag skulle kunna säga att mat är livet. Man lever för målen, som en känd tänkare brukar säga. För att kunna äta mycket god mat är det viktigt att man rör på sig med jämna mellanrum. I dessa tänk-på-vad-du-äter-influerade tider har så klart inte någon av er missat detta.

Jag började veckan riktigt bra på träningfronten. Det var innebandyträningar, löpning, spinningpass, promenader, ja gud vet allt. Men så plötsligt närmade sig helgen. Ni ska nu få beskåda något hemskt. Jag vill knappt tänka på det. Men jag tror på att man måste erkänna sina synder och sona sina synder. Här följer mitt matliv från torsdag eftermiddag och framåt.

Torsdag.
Blev bjuden på VIP-loge-hockey i Timrå. Trerätters med tillhörande dryck.
Fredag.
Fredagsfrukost på jobbet.
Till lunch blev det Blå kiosken och dess kinamat.
Middag blev också kinamat tack vare ett "ät två betala för en"-erbjudande.
Detta toppades med glass och massa godis.
Lördag.
Efter en nyttig frukost och innebandymatch blev det McDonald's.
En polare ska jobba på ambassaden i Jakarta och sjävklart blev det en avskedsfika.
Middag i Matfors med älgfilé, potatis och kantarellstuvning.
Kvällen bjöd på festligheter och avslutades med en kebabtallrik.
Söndag.
Till lunch blev det en kycklingbaguette och till middag hittade jag ett underbart ställe med tacobuffé där man i buffén även serverade kycklingbitar, kebabkött och pizza. Självklart testade jag allt. Kvällen avrundades med att äta upp resterna från fredagens glass.

Så nu sitter jag här och planerar veckans träningar. Nu undrar ni säkert vad som hänt. Den där Jonas, brukade inte han servera massa smaskiga måltider? Äter han bara ute nu?

Då kan jag svara med att jag hjälper Lisette som har flyttat till Stockholm att tömma lägenheten och helgen har varit så fylld av aktiviteter att det helt enkelt inte funnits tid till att laga mat.

Men men, ge mig tre dagar och jag är på banan igen.
Förresten. GIF spelar i morgon. Någon som ska med och äta en bit mat och titta på matchen?

Varför straffas jag?

Jag skulle göra ett försök att ta tag i bloggen. Jag skriver ett långt inlägg som nästan är färdigt när jag råkar stänga ner fönstret. Kanske får ni aldrig veta vad jag skulle berätta.

Hade jag svaren? Varför sjönk EGENTLIGEN Estonia? Vem sköt Palme? Vilken är Sundsvalls godaste pizza?

Frågor utan svar är också frågor.

Jag har byggt ett imperium

Under mina två sista år som student verkade jag som ordförande för Mittuniversitetets idrottförening. Nu har jag lämnat över bollen till nya. Med glädje kan jag se att föreningen nu blivit något stort under min tid.

När jag började var intresset svalt och det är med glädje jag nu märker att intresset är större än någonsin. Folk började ringa redan innan skolan började för att veta mer om föreningen och nu på träningarna (ja jag är fortfarande med på dem) kommer det massvis med nya studenter som vill vara med och som redan hört talats om föreningen.

Det är inte frågan OM man ska vara med, frågan är hur många aktiviteter man ska vara med på. MIFS har helt enkelt blivit en snackis på skolan. Något som de som varit med förr för vidare till ny studenter.

Jag har byggt ett imperium!

Tankar i Förrådet

Som ni har märkt vilar bloggen.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Ska den få somna in eller blir det en nysatsning.
Som det känns just nu har jag inte riktigt energi att blogga.

Väl mött.

RSS 2.0