Ja det är för lite sport i den här bloggen så nu är det dags.

Idrott: Innebandy. Div. 3 Korpen
Match: Allsta RS-Blackbay Babies
Plats: Ljustadalens skola.

Ja det var en tung seger för oss i Allsta idag. Efter att ha börjat ett frejdigt spel med hög precis och högt tempo kunde vi ta ledningen efter att Svedin tryckt in ett slagskott strax under det högra krysset. Flytet fortsatte och vi kunde gå till pausvila med 2-0. Därefter gick det utför. Tre mål i baken inom några minuter och vi var rejält i brygga. Efterhand börjar vi bygga upp spelet igen och Svedin befinner sig bakom eget mål när han ser en lagkamrat stå relativt fri en bit upp i banan. En lyftning över hela planen dimper ner framför killen som ny ryckt fram till mål och han kan slå in 3-3 och det är hård match igen. Allsta skjuter ett skott varpå Svedin fiskar framför mål och smäller in 4-3 med ett elegant handledsskott. Sen börjar raset igen. Tre mål i baken igen. Förlust med 4-6. Illa. Sex insläppta mål på 15 minuter. Usch.

Visst är det härligt när man kan vara tillräckligt dryg för att skriva en matchrapport utifrån vad man själv gjort?