Feta intryck!

"... du gjorde fett intryck på mig när jag kommer ihåg dig fyra år senare."

Men har man egentligen gjort så stort intryck bara för att man blir ihågkommen? Vem minns inte den person som manglade matten en själv sista året på högstadiet?

Jag antar att många minns det med fasa. Jag hoppas att det inte var det ordet han associerade med mig bara.

Notera uttrycket fett intryck.

Kommentarer
Postat av: fritz

jag har fortfarande inte fått någon klarhet i om du tycker det är dubbelmoral att GIFanställda har Hammarbylåtar som ringsignaler, eller om du tycker det är OK?

2008-05-15 @ 14:34:00
Postat av: Jonas Svedin

Ja just det. Först och främst ska det ju sägas att låten av Kenta egentligen inte hade något med Bajen att göra från första början. Att grabben var från söder och höll på laget i fråga var antagligen en bidragende faktor till att Hammarbyfansen tog låten till sin inledningshymn.

Så jag tycker man kan se det på två sätt. Endera ser man låten som vilken låt som helst och använder den som ringsignal (vilket även din släkting Fimpen gör), eller så ser man det som en härlig fotbollslåt framförd av Hammarbys klack. Det är inte heller utan att jag tycker det är fantastiskt att höra den på deras hemmamatcher. Så nej, jag ser inget fel med det.

2008-05-15 @ 15:14:42
URL: http://jonassvedin.blogg.se
Postat av: fritz

För det första - blanda inte in min släkt
För det andra - du verkar behöva kolla upp lite fakta kring låten, vilka som ligger bakom produktionen, finansieringen samt syftet. När du ändå håller på antar jag att du blir sugen på att lära dig mer om stockholms egna arbetarklubb - jag föreslår därför att du kontaktar vår gamle idrottslärare Janne (lr var det Jan E?) på gymnasiet för att få ut en kopia av mitt specialarbete med den simpla titeln - Hammarby IF

2008-05-15 @ 16:15:32
Postat av: Jonas Svedin

Ja man kanske inte ska jiddra med en kille som lagt ner sådan tid på Hammarbys historia, men den faktakoll jag gjorde sa faktiskt att fansen i efterhand tagit låten till sin egen. Men nåväl, det är nästan det är värt att leta reda på Janne. Har inte pratat med honom på en par år.

2008-05-15 @ 17:17:38
URL: http://jonassvedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0