Vad hände med det Matfors jag växte upp i?

Från Sundsvalls tidning:


Matfors=Sundsvalls slum?!
Det är inte underligt att Matfors har så jä-la många skitungar, när väldigt många av föräldrarna skiter i vad deras ungar gör. Ringer man en förälder så säger dom bara i princip, -jaha, skiter väl jag i. Man ringer för att tala om att deras barn hotar med knivar och diverse och får samma svar, HALLÅ, är det de föräldrarna som står för drogerna i Matfors också , eller? Dom verkar ju gå på tunga droger själva åtminstone.
Dock finns det de föräldrar där som bryr sig också men väldigt väldigt få av dessa. Många har flyttat därifrån pga "slummen" och alla idioter som bor där för att rädda sina barn. Matfors och dessa föräldrar är en skam för hela Sveriges ungdomar.
Ni som är vettiga och bry er, flytta innan idioterna tar över helt och hållet eller slå tillbaka med näbbar och klor. jag lider med de som köpt hus i Matfors och verkligen trivs där.
Mamma som bryr sig....
2007-01-02 06:17

Kommentarer
Postat av: chrille

visst har matfors förändrats lite, men "mamma som bryr sig" är lite väl överdramatisk! det hon säger om matfors handlar nog om vilken by som helst.. och jag tror att varför ungdommar är "jävligare" nu är förr beror på att dem är för oengagerade. Ut och sporta!! det gjorde vi när vi växta upp i ett trevligt och trivsamt Matfors!

2008-01-01 @ 15:02:26
Postat av: T

Vad har vi sagt??? Matfors är ett riktigt gangster tillhåll. Titta på dig :-)

2008-01-01 @ 16:06:18
Postat av: Pelle

Tänk på huspriserna! Nu kommer de att rasa! Stackars Holger!

2008-01-02 @ 15:09:50
URL: http://www.sejdelshoppen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0